Program management parole Descarca Sticky Password | nou-widget

Program management parole Descarca Sticky Password


Sticky Password FREE este un manager de parole care păstrează în siguranță toate datele personale, astfel puteți fi sigur că alte persoane nu au acces la informațiile dvs. confidențiale, precum username-urile și parolele, numerele de carduri de credit sau datele bancare.
STICKY PASSWORD Descarca Sticky Password   Program management parole


Această aplicație gratuită, dezvoltată de către Lamantine Software, este foarte puternică și se poate integra în orice browser popular, precum Firefox, Opera, Safari, Google Chrome sau Internet Explorer.
În plus, dispune și de suport pentru dispozitive USB, ceea ce înseamnă că poate deveni portabilă cu doar un click. În acest mod, puteți nu doar să luați datele cu dvs. oriunde ați merge, ci să fiți și protejat împotriva keylogger-ilor sau altor programe de spionaj.
Când utilizatorii au nevoie să completeze diferite formulare web pentru a se înregistra pe un site, Sticky Password ajută la trimiterea informațiilor prin cea mai sigură metodă.
Configurația inițială se poate face foarte ușor și rapid, utilizatorii trebuind doar să seteze o parolă principală (master password) și o metodă de autentificare, cu ajutorul unei fraze secrete sau chiar al unui dispozitiv Bluetooth.
stickylhl Descarca Sticky Password   Program management parole
Deși complexă, interfața vizuală este ușor de utilizat. Un alt beneficiu al acestui program este meniul Settings, care poate fi accesat cu doar un singur click pe iconița din System Tray.
Link de descărcare: http://www.stickypassword.com/download

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

in continuare poti lasa mesajul tau ! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>>>

inscris pe :

Găseşte-ne în Google+ Bloguri, Bloggeri si Cititori. Certificat Web Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection