fa misto de cineva cu un virus fals !!! | nou-widget

fa misto de cineva cu un virus fals !!!


The Ultimate Virus a fost creat pentru a face una dintre cele mai bune farse. Acest program imită comportamentul unui virus, însă nu este un virus adevărat.
La prima rulare, va apărea o bară de progres care informează utilizatorul că un virus este în curs de încărcare. Apoi, taskbar-ul și iconițele de pe desktop vor dispărea. Se va afișa o fereastră cu 3 opțiuni:
1 Descarca The Ultimate virus   program pentru farse
-Format Hard Disk
Dacă dați click pe acest buton, va apărea o bară de progres cu formatarea în curs, dar de fapt nu este adevărat. Dacă dați click pe butonul „Cancel”, va apărea un fals BSOD (Blue Screen Of Death). Tipul BSOD-ului este în funcție de sistemul de operare al victimei.
-Delete Windows Folder
Programul va scana toate fișierele și folderele din Windows. După asta, va apărea bară de progres care va afișa progresul ștergerilor în curs. Chiar și un utilizator mai experimentat se va speria, deoarece aplicația afișează toate fișierele în curs de ștergere.
-Delete All Contents on Local Disk
Asemănătoare cu cea de mai sus, doar că scanează numai foldere, deoarece ar cauza încetinirea aplicației dacă ar scana toate fișierele.
Ultimate Virus 3 Descarca The Ultimate virus   program pentru farse
După asta, programul va da un restart fals, va apărea un ecran negru cu text în stilul MS-DOS și va apărea textul „BIOS image has been corrupted”. There is a problem with your motherboard ROM. Press any key to try again”. După 3 încercări, va apărea un text precum placa de bază este deteriorată definitiv.
Programul nu prejudiciază în niciun fel sistemul, doar oferă o sperietură celui care îl rulează.

    

Descarca The Ultimate virus de aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

in continuare poti lasa mesajul tau ! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>>>

inscris pe :

Găseşte-ne în Google+ Bloguri, Bloggeri si Cititori. Certificat Web Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection