Descarca Mz CPU Accelerator – program pentru maximizare performanta procesor | nou-widget

Descarca Mz CPU Accelerator – program pentru maximizare performanta procesor


Efectele overclock-ului pot fi uimitoare, dar această practică poate afecta performanța computerului; deci trebuie o acordată o atenție deosebită. Utilizatorii experimentați pot utiliza instrumente avansate de risc, însă, pentru începători, Mz CPU Accelerator este numai bun.
cpu accelerator4 Descarca Mz CPU Accelerator   program pentru maximizare performanta procesor
Acest program software este destinat maximizării performanței procesorului, oferind cea mai bună performanță pentru aplicațiile rulate în mod curent, reducând resursele de care au nevoie să ruleze celelalte aplicații din background. Modul de funcționare este simplu: folosește procesorul în principal pentru aplicațiile din prim plan, furnizând putere minimă celorlalte din fundal.
Mz CPU Accelerator are o interfață frumoasă și atrăgătoare, însă, pentru cei care vor să personalizeze design-ul, există și posibilitatea de a aplica rapid câteva teme vizuale integrate. Fereastra principală este cât se poate de intuitivă, iar utilizatorii pot activa sau dezactiva în voie funcțiile afișate. Aceștia pot de asemenea vizualiza numele programelor accelerate, precum și viteza și gradul de utilizare al procesorului.
 img57 Descarca Mz CPU Accelerator   program pentru maximizare performanta procesor
Pe lângă funcția de a alege procesele accelerate, aplicația dispune și de o listă de excepții, în care puteți adăuga programele care nu doriți să fie optimizate.
Mz CPU Accelerator se dovedește a fi un program util pentru cei care vor să scoată ce e mai bun din computer, fără să investească niciun ban.

             

Descarca Mz CPU Accelerator de aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

in continuare poti lasa mesajul tau ! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>>>

inscris pe :

Găseşte-ne în Google+ Bloguri, Bloggeri si Cititori. Certificat Web Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection